RENDELÉS

Ha megtetszett egy, vagy több ékszerem, szeretnéd megrendelni, akkor kérem, hogy töltsd ki az oldal alján levő űrlapot értelemszerűen.

Figyelj rá, hogy helyesen add meg az email címedet, különben nem tudok válaszolni!

Az adatokat bizalmasan kezelem, azonban megadásukkal automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy őket korlátlan ideig tároljam, és alkalomszerűen hírlevelet küldjek az email címedre.

Ha egyedi igényeid vannak (pl.: fémérzékeny vagy, méretben, színben más elképzeléseid vannak stb.), írd meg, s a változtatás megoldásáról e-mailben konzultálunk.

Az ékszer(ek) megvásárlása előre utalással történik, a szállítás (posta) költsége a megrendelőt terheli.

A megrendelés leadása után, az emailedre küldött válaszomban feltüntetem a fizetendő végösszeget és a bankszámlaszámot. Ezt az árat a válaszomtól számított három napig garantálom, azon túl fenntartom az árváltoztatás jogát.

Amint az utalt összeg beérkezett a bankszámlámra, a megrendelt terméke(ke)t körülményektől függően 1-3 hét alatt tudom postázni, vagy előre megbeszélt helyen és időpontban személyesen átadni. A terméke(ke)t buborékos védőcsomagolásban küldöm. A postai kézbesítés során történt problémákért (késés, sérülés, eltűnés stb.) csakis a posta vonható felelősségre.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

A megrendelt terméke(ke)t az átadást/átvételt követő három naptári napon belül eredeti, bontatlan (!) állapotban visszaveszem. Ha szeretnél elállni a vásárlástól, küldj egy választ a megrendelő emailezésünkre, erre válaszolva tájékoztatlak a további részletekről. A fenti feltételek teljesülése esetén a termék(ek) teljes árát visszatérítem, de a szállítási költségeket neked kell fizetned.

RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT – GARANCIA

Az ékszerek öltözékkiegészítőként funkcionálnak, csakis és kizárólag erre használhatóak. Termékeim, alapanyaguk mivoltából adódóan alkalmatlanok bárminemű nedvességgel való tartós érintkezésre, tehát ázás, mosás stb. nem lehetséges. Tisztításuk kíméletesen, kizárólag enyhén mosószeres, enyhén nedves puha szivaccsal, vagy kendővel végezhető.
Vegyi anyagok, lúgos-, savas-, sós-, klóros-, termál, vagy gyógyvíz, kozmetikai készítmények, elszíneződéseket és/vagy károkat okozhatnak a termékekben, ami nem tartozik a garancia körébe.  A karcolódásból, ütődésből, helytelen tárolásból, helytelen kezelésből származó sérülések szintén kizárják a garanciális igények érvényesítésének lehetőségét.

A termékekre fél év garanciát vállalok, ami csakis és kizárólag a rendeltetésszerű használat mellett keletkező hibákra vonatkozik. Amennyiben ilyen jellegű problémád merül fel, akkor küldj email-t a birimagdi@gmail.com címre, melyben leírod a vásárlás dátumát, a hiba jellegét, én pedig felveszem veled a kapcsolatot.

JOGI NYILATKOZAT

Az oldalaimon látható ékszerek, a róluk készült fotók, grafikai alkotások, arculat- és formatervek szerzői szellemi tulajdonnak minősülnek, s mint ilyenek, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt jogvédelem alatt állnak. Az itt említett szerzői művek bármely jogosulatlan felhasználása (különösen, de nem kizárólag annak másolása, átdolgozása) jogsértésnek minősül és a törvényben foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.

ÜZENET, ÉRDEKLŐDÉS, RENDELÉS

Töltd ki ezt az űrlapot a neveddel, email címeddel és az üzeneteddel, amiben add meg a következő adatokat:
– mobilszámod (nem kötelező)
– szállítási címed
– számlázási címed (ha eltér a szállítási címtől)
– a választott ékszer(ek) neve, színe, mennyisége
Figyelj, hogy helyesen add meg az email címedet, különben nem tudok válaszolni!